Часто застосування стероїдів призводить до невтішних наслідків. Особливо це видно у жінок, багато хто фактично перетворюється на чоловіків. У них мужоподібні обличчя, огрубіння голосу, вторинні статеві ознаки і пристойна м'язова маса. І цей процес незворотній. Як трансформуються леді в амбалів – дивіться самі.

Кендіс Армстронг

Колись Кендіс працювала барменом у Лондоні. Потім вона стала займатися в спортзалі. Після двох років посилених тренувань, Кендіс все ще була незадоволена результатами і стала приймати стероїди.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Аліна Попа

Аліна Попа народилася 12 жовтня 1978 року в румунському містечку. Дівчина з дитинства любила силові вправи. Пізніше захопилася бодібілдінгом. Результат, м'яко кажучи, вражає.

Моніка Моллика

Спортсменка зі Швеції заробляє на життя тим, що навчає підростаюче покоління, продає біодобавки, методику тренувань і особливого харчування.

Брігіта Брезовац

Це спортсменка зі Словенії. Брігіта перестала займатися бодібілдінгом, але потім захопилася фітнесом. Видно, що її сильно затягнуло.

Наталія Огризько

Наталія Трухіна

Анна Тураєва

[img desc=""]518470[/img

Нагадаємо, що фітнес-модель Шаппрелл Даллас живе у Флориді і регулярно вихваляється в Instagram своїм ідеальним тілом. Дивно, але їй не 23 роки, як більшості фитоняшам, а 46.

Як повідомляв портал Знай.uа, люди, які регулярно рвуться в спортзали, швидше за все страждають від серйозних комплексів через зовнішній вигляд.

Також портал Знай.uа писав, що новозеландська культуристка Біджи Брантон справила справжній фурор серед своїх передплатників оголеним відео. Спортсменка нібито випадково залила не той файл в аккаунт.