В кожному місяці є такі особливі дні, які називаються Дні сили. Вони наповнені сильною енергією, яка сприяє втіленню усіх задумів у життя. Ще в цей день можна провести цікаві ритуали на удачу і все збудеться - головне вірити.

4 травня

Цей день призначений для відпочинку і відновлення. Нарешті вийде попрощатися зі своїми давніми страхами та комплексами й доробити всі свої справи. Однак, сильно себе не переоцінюйте, інакше можете не впоратися з усім відразу.

6 травня

Цей день особливо сприятливим вважається для тих, чиї інтереси та професія пов'язані з натхненням. Корисно оновити імідж, робити покупки і робити кроки в бік свого майбутнього. Всі справи, пов'язані з вкладеннями заради розвитку і особистих досягнень, в цей день сили приведуть до успіху. Не варто зволікати там, де саме життя відкриває перед вами двері.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

10 травня

У такі дні, як 10 травня, легше зрозуміти, які якості приведуть до успіху, які починання завершаться перемогою, з ким краще співпрацювати і які сторони характеру активізувати.
Крім того, день підходить і для вирішення питань в романтичній сфері.

18 травня

У цей день можна успішно вирішити свої особисті справи або ділові, але вибирати доведеться щось одне. День підходить також для розваг, адже станеться потужний вибух позитивної енергії.

27 травня

27 травня настає "найсильніший" день місяця. Це особлива доба, коли наша енергія міцніє і зростає. У цей день варто захищати себе та близьких від негативу. Потрібно перебувати в спокійному, урівноваженому стані, відчуваючи свою правоту і упорядкувавши думки.

29 травня

А ось це день сильний в романтичному плані - він буде наповнений активною енергією планет, яка відмінно підійде для знайомства, романтики, пропозиції руки і серця. В цей день буде розвинена емпатія, тому можна буде сміливо знайти підхід до будь-якої людині і завоювати серце свого обранця.

Нагадаємо, астрологи розповіли про карму всіх знаків Зодіаку: дізнайся свій дар і завдання на Землі.

Як повідомляв "Знай.ua", астрологи визначили королеву знаків Зодіаку: розумна, творча і успішна. Ці жінки володіють розумом, красою і почуттям гумору.

Також "Знай.ua" писав, про точний індійський гороскоп для кожного. Він кардинально відрізняється від східного гороскопа.