Гороскоп на 3 травня Овен

Пора притримати самого себе на короткому повідку, інакше ви не стримаєте свої емоції і навіть можете побити людину, яка вас дратує.

Гороскоп на 3 травня Телець

Якщо оточуючі не дуже ласкаво дивляться на вас, то швидше за все заздрять. Їх варто ігнорувати, а не давати привід радіти.

Гороскоп на 3 травня Близнюки

Сьогодні вам доведеться витратити неймовірну кількість зусиль, щоб досягти мети. Але користі це не принесе. Може забудьте про цю ідею?

Гороскоп на 3 травня Рак

Сьогодні вам обов'язково повинно пощастити. Ваше завдання - розглянути, у чому ж саме вам пощастило.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Гороскоп на 3 травня Лев

Дару переконная у вас сьогодні не будете. Дозвольте взяти ініціативу кому-небудь іншому, для різноманітності.

Гороскоп на 3 травня Діва

Вам варто присвятити цей день не найважливішим справам, але особистим. І поменше розповідайте про це, люди навколо будуть слухати дуже уважно.

Гороскоп на 3 травня Терези

Ви самі обмежите собі свободу сьогодні. Постарайтеся не заганяти себе в кут, вийти звідти буде дуже-дуже складно.

Гороскоп на 3 травня Скорпіон

В цей день для вас найважливішими будуть потреби сім'ї. Але це не завадить дню бути плідним і не забере трудовий ентузіазм.

Гороскоп на 3 травня Стрілець

Варто сьогодні скоротити коло спілкування. Ви надто емоційні і погано переносите великі скупчення людей.

Гороскоп на 3 травня Козеріг

Вам сьогодні не можна поспішати і бути азартними. Це може довести вас до жахливого стану, з якого важко вибратися.

Гороскоп на 3 травня Водолій

Сьогодні вам потрібно чітко знати, кого слід ігнорувати, і коли потрібно усунутися від того, що відбувається поряд з вами. Обережність допоможе вам уникнути великого конфлікту, ймовірність якого буде досить велика.

Гороскоп на 3 травня Риби

Вашу голову відвідають досить дивні ідеї, але не відкидайте їх. Краще ретельно розгляньте, можете знайти справжню перлину.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.