Люди по-різному ставляться до грошей – одні вважають, що не в них щастя, інші просто люблять їх витрачати, деколи досить безрозсудно, ще інші заощаджують, ставляться до грошей бережливо, накопичують і використовують з розумом. Однак, є така категорія людей, у яких ощадливість переходить в явну жадібність.

Астрологи ж стверджують, що всі ці якості залежать від того, під яким сузір'ям людина народилась. Планетники назвали найбільш жадібні знаки Зодіаку.

Козеріг

Козероги є одними з найбільш жадібних знаків Зодіаку. Однак, їхня скупість виражається лише щодо інших людей, себе ж Козероги можуть "побалувати" розкішними і дорогими речами, якщо вони їм дійсно потрібні і підкреслюють їхній статус.

Та якщо близькі попросять у них грошей чи запропонують здійснити незаплановану покупку, то вони, швидше за все, відмовлять.

Ольга Бузова Козеріг - народилася 20 січня 1986 року


Водолій

Представники цього знаку справжні скнари, які навіть на свої особисті потреби насилу виділяють великі суми і завжди з небажанням відкривають гаманець. Статус - єдине, у що вони готові вкладатися. Але перед кожною серйозноюї покупкою Водолії витратять купу часу, вишукуючи знижки і порівнюючи кращі пропозиції.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дженіфер Еністон Водолій, народилася 11 лютого 1969 року


Скорпіон

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, можуть бути скупими до сліз і щедрими до такого ж стану. А все залежить зовсім не від матеріального стану Скорпіонів, а від їхнього настрою. При цьому неможливо вирахувати, коли їхній настрій буде з розряду "сьогодні я куплю тобі все - небо, зірки і море", а коли - "нічого у мене не проси".

Скарлетт Йоханссон Скорпіон, народилася 22 листопада 1984 року

Нагадаємо, астрологи розповіли про карму всіх знаків Зодіаку: дізнайся свій дар і завдання на Землі.

Як повідомляв Знай. ua, астрологи визначили королеву знаків Зодіаку: розумна, творча і успішна. Ці жінки володіють розумом, красою і почуттям гумору.

Знай. ua писав, про точний індійський гороскоп для кожного. Він кардинально відрізняється від східного гороскопу.