Відома ізраїльська медіум, ясновидиця і учасниця міжнародної "Битви екстрасенсів" Регіна Федоренко поділилася прогнозом щодо України на найближчі роки. Вона пояснила, коли в країні закінчаться глобальні проблеми, передає Politeka.

Маг зазначила, що серйозні економічні і політичні негаразди закінчаться до 2021 року. Вона уточнила, що "проблеми в Україні повинні тривати протягом семи років".

Згідно прогнозу ясновидиці вже в 2020 році в Україні завершиться важкий час і почнеться процес відновлення.

"Все вказує на те, що в 2021-му Україна повинна процвітати", - розповідає екстрасенс.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

А ось країну-агресор Росію в цей період очікує зовсім не процвітання, а серйозні економічні і політичні неприємності.

Раніше повідомлялося, що Олена Полин – провісниця, яка здобула популярність завдяки участі в популярному телепроекті Битва екстрасенсів. Вона вважає, що нашій планеті загрожує страшна небезпека.

Відьма повідомила, що в найближчому майбутньому людству не варто сподіватися на що-небудь хороше. Але розчаровуватися теж не варто. Незважаючи на те, що кінця світу не уникнути вдасться, деяким людям все ж пощастило врятуватися.

Олена переконана, що наближається Апокаліпсис закінчить епоху білого світла. А після цього настане новий час. Людство, як і вся знайшла планета, отримає шанс на нове життя.

Нагадаємо, знаменита відьма назвала нову дату Апокаліпсису.

Як повідомляв Знай. ua, налякав привид екстрасенса під час відеочату.

Знай. ua писав, що пророк провістив майбутнє Землі.