У дев'ятому випуску дев'ятого сезону шоу "Холостяк" одна з учасниць зі скандалом ухвалила самостійне рішення покинути проект.

А саме, під час групового побачення Оля не змогла впоратися з емоціями і ревнощами, побачивши, як Лілія з Микитою Добриніним обіймаються. У Олі почалася справжня істерика і вона заявила про своє бажання покинути шоу до церемонії троянд. Дівчина плакала і висувала "Холостяку" багато претензій.

"Мені не подобається, що я бачу, але я приймаю твій вибір. Я мирилася з поцілунками на проекті, з зворушливим запрошенням, з втечею в Париж, але на цьому побаченні не можу миритися, як ти обіймаєш Лілію. Я хочу піти", – заявила з упевненістю Оля.

Микита не став просити дівчину і сказав, що за нею залишається вибір – піти або залишитися. Учасниця за крок до знайомства з батьками відмовилася від проекту, зібрала зі сльозами на очах речі і поїхала додому. Як в кінці зізналася Оля, для неї шоу "Холостяк" став важким випробуванням, яке вона так і не змогла подолати.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, головний герой дев'ятого сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін опублікував у своєму Instagram новий знімок, на якому він зображений з дитиною.

На своїй сторінці в соціальній мережі він розмістив декілька фото і відео з так званого парубочого на яхті, де виступив в ролі няні.

"Довго думали, де провести наш похмілля. В результаті взяли морехідну яхту і вирушили в рейс. По ходу вирішимо. Ми відразу вирішили, хто капітан, хто матрос, а хто нянь." - написав Холостяк.

Передплатники знаменитості моментально почали придумувати різні версії, в яких Микита нарешті визначився і вирішив завести сім'ю.

Нагадаємо, Аніта Луценко повертається в "Зважені та щасливі": "Зголодніла по емоцій та адреналіну".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Холостяка" знайшов наречену: пройшовся по червоній доріжці в компанії загадкової красуні.

Також портал Знай.uа писав, найгарячіша учасниця "Холостяка" видала всі секрети Добриніна.