У мережу потрапив дивний відеоролик, який дуже швидко став популярним. Він набрав безліч переглядів і коментарів на YouTube. Те, що продемонстровано на запису, приголомшило і шокувало користувачів.

Однооке істота

Автор ролика – житель Сибіру. Одного разу він прогулювався лісом, як раптом помітив щось незвичайне. У лісовій печері перебувала дивна і загадкова волохата сутність. Можна було б подумати, що це химерний кущ або інша рослина, але у цієї істоти було яскраво виражене око, одне-єдине око. Ймовірно, чоловік зустрів справжнього циклопа. Відео підтверджує, що ці істоти – далеко не казкові персонажі з міфології античних греків. Вони існують і в реальному житті.

Характерною рисою циклопів є те, що вони, як і казкові герої, ведуть самітницький спосіб життя. Вони мешкають у печерах.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Велетенські одноокі істоти зображувалися протягом століть: від античної Греції і до епохи Відродження. Стародавні циклопи мали значні габарити, адже вони були дітьми бога морів Посейдона. Тому вони могли мешкати лише в найбільших прибережних печерах, які формувалися в результаті постійного вимивання хвилями.

Циклоп

Невже величезні циклопи перетворилися на дрібних і волохатих істот, які ховаються в невеликій печері в Сибіру? Ймовірно, все це через те, що циклопи програли кроманьйонцям у війні за територію. З часом вони просто деградували і їм довелося пристосуватися до способу життя ізгоїв-пустельників.

Циклоп

Варто відзначити, що багато криптозоологів вважають, що подібна доля спіткала і снігових людей, яких експерти вважають здеградованими неандертальцями.

Нагадаємо, фермери знайшли в полі моторошну істоту, яка стане вашим нічним жахом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прибульці перетворили людей на тварин.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною. На вигляд воно схоже на комахоподібну істоту.