Прісне озеро Лох-Ваа з мальовничим човновим будиночком, яке розташоване неподалік від міста Авмора в Шотландії, є досить популярною пам'яткою серед мандрівників. На жаль, скоро воно може зникнути.

Озеро Лох-Ваа в Шотландії

За останні кілька місяців озеро втратило близько сотні мільйонів літрів води. І ніхто не може пояснити, чому це сталося. З вересня минулого року рівень води знизився приблизно на півтора метри. Якщо так піде і далі, знамените мальовниче озеро просто висохне.

Озеро Лох-Ваа сохне на очах

Те, що відбувається турбує не тільки захисників навколишнього середовища, але й місцевих човнярів і рибалок. Деякі вважають, що у всьому винна водогосподарська компанія, яка в минулому році вирила артезіанську свердловину в Авморі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Рибалка на озері Лох-Ваа

Вчені цю версію не підтверджують. Більшість місцевих вважають, що вода з озера може подітися тільки під землю. Деякі шотландці вважають, що воду з Лох-Ваа можуть викачувати якісь зловмисники.

Лох-Ваа

Уфологи вже давно говорять про те, що прибульці крадуть на нашій планеті землю, воду та інші природні ресурси. Можливо, тепер представники позаземної цивілізації взялися за шотландське озеро. Якщо це дійсно так, потрібно знайти відповідь на питання, чому вони вибрали саме це місце, і які цілі вони переслідують.

прибульці
прибульці

"Знай.uа" писав про бездонне чорне озеро, страшне місце України, яке породило безліч легенд. Місцеві жителі впевнені, що страшне чорне озеро має подвійне дно.

Читайте також: Гебеклі-Тепе, згорілі кургани і великий лабіринт на Заячому острові - незвичайні місця, походження яких неможливо пояснити.

Як повідомлялося, у Канаді знову помітили прибульців, вони освітили небо величезною тарілкою, що літає. Дівчина побачила над озером дивні кола, які нагадують інопланетне сяйво.