Деякі жінки відрізняються вірністю і розумом, а деякі кидають всі сили заради сімейного щастя.

Ця добірка дозволить вам знайти супутницю життя за тими критеріями, які ви цінуєте найбільше.

знаки зодіаку
знаки зодіаку

Рак

Раки відрізняються вірністю і стабільністю. Жінка під цим знаком Зодіаку не буде брехати і ніколи не змінить.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Риби

Жінки-Риби дуже гарні в любові і роблять все, щоб зробити щасливим свого партнера. Вони – творчі особистості, вони спрямовують свій потенціал на дітей, прищеплюючи їм почуття прекрасного. Навіть під час сварок Риби проявлять розуміння і турботу, вони – вірні і розумні.

Терези

Під цим знаком народжуються хороші люди. Жінки-Терези вміють думати динамічно і завжди будують плани на майбутнє. Терези ніколи не скривдять чоловіка, навіть якщо не складеться. Жінки під цим знаком Зодіаку добрі і терплячі, а також романтичні.

Телець

Навіть якщо у вас виникнуть якісь сімейні конфлікти з жінкою-Тельцем, ви виявите, що це йде тільки на користь вашому шлюбу. Тельці відрізняються розумом, відданістю і материнським інстинктом.

Водолій

Жінки під знаком Водолія – сильні і незалежні. Добрі, дбають про сім'ю та побут. Але слід сторожиться того, що жінці-Водолію противна нудьга. Вона буде чекати від вас подорожі, вечірки і гостей.

Козеріг

Домашнє господарство, бізнес і дітей – важке завдання, але жінки-Козероги справляються з цим побутом краще за всіх.

Близнюки

Жінки-Близнюки люблять до тих пір, поки їх інтереси і плани не зміняться. Вони – символ краси і креативністю.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон втілює в життя все найкраще, на що здатна. Але в супутники вибирає собі чоловіка з сильним характером, який здатний дати їй все, що вона захоче. Не кожному дано відповідати цим вимогам. Але її прагнення відкриють нову планку в житті чоловіка.

Діва

Ви повинні народитися хорошим чоловіком, щоб одружитися на представниці цього знака. Вона живе, керуючись принципами того, що добре, а що – погано. Як ви розумієте, їй важливо, щоб все, скрізь і завжди було добре. Іноді краще, що ви можете сказати: «Так, моя люба». Це не жарт. Якщо ви хочете скористатися її неймовірною здатністю любити, то вам потрібно навчитися захоплюватися своєю дружиною і багато в чому з нею погоджуватися.

Лев

У жінок-Львів сильний і мінливий характер. Перепад настрою може сподобається не кожному. Дайте Левам те, чого вони хочуть, а в іншому випадку шукайте іншу жінку.

Овен

У Овнів закохатися – простіше простого. Відрізняються лояльністю, але у всього є своя ціна. Жінки-Овни будуть чекати від вас істотного внеску в сімейний бюджет, а в протилежному випадку ви їй не підходите.

Стрілець

Стрільці відрізняються тим, що роблять лише те, чого їм захочеться. А хочеться їм свободи, набагато більшою, ніж може дати звичайний шлюб. Жінки-Стрільці можуть забути про сім'ю заради власних планів.

Нагадаємо, 5 жіночих імен з самою поганою енергетикою

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Ці знаки Зодіаку ніколи не скажуть вам правди

Також Знай.ua" писав про те, що Астрологи назвали знаки Зодіаку, які за копійку вдавляться