Астрологи склали еротичний гороскоп на неділю, 12 травня, для усіх знаків Зодиака.

Овен

Зірки віщують Овнам непрості перемоги на любовному фронті, які згодом принесуть дуже цікаві пригоди.

Телець

Вам треба задуматися про те, навіщо вам інтимні стосунки з вашим партнером, і на основі цього будувати стратегію поведінки.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Близнюки

Сьогодні вам доведеться зіграти з вашим партнером роль вчителя. Не губіться, і цей досвід залишиться у вашій пам'яті надовго.

Рак

Перед вами встане інтимна проблема, яку можна вирішити, або ж закрити на неї очі.

Лев

Ваш партнер знаходиться у нервовому стані, тому вам потрібно задобрити його ласкою і ніжність. Якщо ввечері ви влаштуєте ще і пікантний марафон, ваш партнер буде неймовірно вдячним.

Діва

Ваш партнер постарається вколоти вам давнім промахом у ліжку. Єдине, що вам залишається - це заткнути його еротичними іграми.

Терези

У цей день ви можете додати у ваше сексуальне життя трохи творчості. У якості полотна можете використовувати тіло партнера, у якості кисті - язик, а фарбою може стати шоколад.

Скорпіон

Ваші шанувальники сьогодні будуть готові буквально розірвати вас на частини. Тому, якщо ви налаштовані на інтим, будьте готові опинитися атакованою всюди, де застане вас випадок.

Стрілець

Сьогодні вам не варто будувати надто великі плани стосовно вашого партнера. Максимум - найближчий вечір.

Козеріг

Сьогодні ви дізнаєтеся, зраджує вам партнер чи ні. Втім, не варто поспішати з висновками і все гарненько перевірити.

Водолій

Сьогодні ви можете втілити у ліжку всі свої таємні бажання, тільки потрібно зробити це граючись. Наприклад, пограйте зі своїм коханим у карти на бажання.

Риби

Риби зможуть надихнути свого партнера на такий статевий акт, який йому і не снився. Тільки діяти треба похвалою і ласкою.

Нагадаємо, як вибрати вірну дружину за знаком Зодіаку.

Раніше Знай.uа повідомляв, 5 жіночих імен з найгіршою енергетикою.

Також Знай.ua писав, астрологи назвали знаки Зодіаку, які уникають шлюбу.