Історією поділилася жінка, яка проживає одна у великому будинку. Останнім часом вона почала помічати дуже дивні явища в своєму житлі.

"Я живу в триповерховому будинку, де є горище та підвал і в підвалі мені завжди було дуже незатишно, навіть вдень. А якщо мені чогось потрібно спуститися в підвал ввечері, я постійно відчуваю бажання вискочити звідти й утекти в свою кімнату. Я думаю, що ви розумієте це почуття, коли спускаєшся по сходах вниз, у темряву і здається, що там тебе хтось чекає".

По початку вона вважала все це звичайною фобією перед темрявою або страх зустріти привида. Але потім жінка усвідомила, що за цим стоїть зовсім інше.

"Кожен раз, коли я ввечері йду з підвалу і проходжу особливий кут, я відчуваю, як щось дивиться на мене і відстежує, як я йду".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Але найбільше жінку стривожило, коли її собака кілька разів від страху стискалася поруч з цим місцем. А, як вона зазначила, це дуже доброзичлива і комунікабельна собака, і не боїться незнайомих людей.

"Один з таких випадків, коли моя собака була страшенно налякана з-за цього кута і навіть боялася встати з місця, я зняла на відео. А пару тижнів тому я стала помічати зміни в температурі повітря, коли я входжу в свою кімнату. Відчуття, ніби потрапляєш у щось вологе і тепле".

Спочатку жінка подумала, що сама винна і це від купи сміття. Але коли вона прибрала все і поставила вентилятор, то повітря все одно був дуже важким і навіть часом було важко дихати.

"Ще кілька днів тому моя параноя майже дійшла до точки, коли я відчула, що за мною постійно спостерігають. Наче хтось стоїть за моїм плечем. А коли я лягаю спати, щось виявляється в шафі. Тому тепер я завжди тримаю шафу відкритою".

Нагадаємо, привид налякав дівчину до напівсмерті. Коли Аннет усвідомила те, що трапилося, вона почала дико кричати і втекла в кімнату до батьків.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на дні таємничого озера знайшли старовинний замок втраченої цивілізації.

Також "Знай.uа" писав, сімейна прогулянка обернулася дивним явищем: моторошний силует крокував поруч з маленькою дівчинкою. На відеоролику можна чітко побачити, як несподіваний гість ніби крокує, як справжній чоловік.