Гороскоп на тиждень Овен

На цьому тижні Овнам доведеться активно відстоювати власну точку зору. Співробітники або партнери можуть розчарувати вас недобросовісністю. Дбайливіше ставитися до рідних людей.

Гороскоп на тиждень Телець

На цьому тижні ваші ораторські здібності будуть на висоті. Тим не менш, мало кого вдасться переконати. Не довіряйте всім підряд: з боку колег можливий обман. Обмірковуйте кожен крок.

Гороскоп на тиждень Близнюки

На цьому тижні вам будуть легко вдаватися всі справи. Ви не тільки наведете порядок вдома, але і розкладете по поличках багато питань і проблем. Удача буде на вашому боці.

Гороскоп на тиждень Рак

На цьому тижні на вас чекає багато нудних рутинних справ. Перешкодити може підвищена емоційність і переоцінка своїх сил. Ви досягнете цілком гідних результатів на роботі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гороскоп на тиждень Лев

Цього тижня зірки радять прагнути до того, щоб стати лідером. Для реалізації цієї мети уважніше ставитеся до дрібниць і не ігноруйте серйозність юридичних питань.

Гороскоп на тиждень Діва

На цьому тижні буде важливо проявляти самостійність і витримку, не піддаватися на провокації оточуючих. Поменше слухайте плітки і тим більше не реагуйте на них.

Гороскоп на тиждень Терези

На цьому тижні вам не варто розраховувати на спокій і тишу. У спілкуванні з близькими родичами можливі проблеми. Природний розум і гнучкість допоможуть знайти компроміс.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

Цього тижня зірки радять тримати язик за зубами. Очікується безліч нових контактів і корисних знайомств. Слідкуйте за своїм іміджем і за тим, яке враження справляєте.

Гороскоп на тиждень Стрілець

На цьому тижні нагадають про себе старі друзі з минулого. Доля надасть ще один шанс змінити хід подій на свою користь. Не варто витати в хмарах, треба твердо стояти на землі.

Гороскоп на тиждень Козеріг

На цьому тижні є небезпека, що ви наступите на старі граблі. Вам доведеться витратити чимало часу на вирішення проблем. Атмосфера буде напружена, але не втрачайте впевненості в собі.

Гороскоп на тиждень Водолій

На цьому тижні ваша товариськість допоможе відновити втрачений раніше спокій у сім'ї і досягти балансу в деяких сферах життя. Вихідні проведете в приємній компанії.

Гороскоп на тиждень Риби

На цьому тижні можуть виникнути суперечки з близькими, постарайтеся не доводити справу до серйозних сварок, не бійтеся визнавати свою неправоту. Постарайтеся вдумливо аналізувати всі ситуації.