Люди здавна шукали свої талісмани та носили їх з собою, що вберегтися від злого ока, хвороб та привернути удачу. Для кожного знака Зодіака існує свій обергі, важливо лише правильно ним користуватися.

Ці обереги здатні змінити життя кожного на краще.

Овен

З усіх знаків Зодіаку Овен самий працьовитий і енергійний. Ви не здастеся, поки не досягнете поставленої мети. Тому ключ є вашим уособленням.

Саме такий талісман відкриє перед вами нові двері.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Телець

Тельці скептично ставляться до різних містичних штучок. А даремно! Цим прагматикам підійде цифра 7, яка в різних культурах вважається ознакою успіху.

Навіть з наукової точки зору цифра 7 вважається ідеальною, оскільки цифри 3 і 4 складаються з трикутників і квадратів. Цифру можна вигравіювати на гаманці чи ремені і завжди носити з собою.

Близнюки

Великі гральні кістки завжди вважалися талісманом удачі, і м'які іграшки у вигляді гральних кісток досить популярні в наш час. Тим більше, що представники цього знаку люблять все модне, пара гральних кісток на брелоку ідеально підійде до рюкзака чи сумки.

Рак

Раки від природи ласкаві і дбайливі, тому їх талісманом має бути щось, що вони полюблять. У багатьох культурах сонечка вважаються ознакою успіху.

У Німеччині їх називають Glückskäfer, що дослівно перекладається як "жуки удачі". Знайти такий брелок чи брошку не так вже й складно.

Лев

Левам підходять всі дорогоцінні камені без винятку. Точно так само, як і коштовності, Леви яскраві, красиві, всіма улюблені й елегантні. Зірки радять обрати бурштин, саме він найсильніше притягує успіх.

Діва

Турецьке око не тільки принесе вам удачу, але і захистить від пристріту. Як Діва, ви неймовірно здібна людина з безліччю талантів, і оточуючі часто вам заздрять. Цей талісман захистить вас від злого ока та подарує спокій.

Терези

Трикутники символізують цикл народження і смерті, а також зв'язок із всесвітом. Також він уособлює баланс і стабільність, і саме цими двома якостями володіють Терези.

Тому їх талісман - це щось у вигляді трикутника. Нехай це юудуть чережки або такої ж форми гудзики.

Скорпіон

Скорпіони завжди відкриті, коли справа стосується їх переконань. Їхній талісман - підкова. Її прийнято вважати талісманом удачі у всіх народів.

Стрілець

У давні часи ліва задня лапа кролика оберігала людину від злих чар, якщо він опинявся на кладовищі після настання темряви. Зрозуміло, вам слід віддати перевагу штучній лапці.

Козеріг

Для таких любителі природи, як Козерогів, в якості талісмана підійде листя конюшини, яка уособлює віру, надію, любов і процвітання. Варіантів таких оберегів безліч - сережки, брошки, персні, вишивув у вигяді листка конюшини тощо.

Водолій

Цвіркуни століттями вважалися талісманами удачі. Саме ці тварини позитивно впливають на Водоліїв.

Риби

Рибам ідеально підійде ловець снів. Вважається, що ловці снів оберігають вас від нічних кошмарів та дарують спокій. Як результат — ви краще відпочиваєте.

Нагадаємо, астрологи розповіли, кого чекає фінансовий успіх у травні.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірки розповіли, що чекає кожен знак Зодіака у ліжку, 7 травня.

Також Знай.ua писав про те, що фальшиві посмішки на роботі провокують людей більше вживати алкоголь.