Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Дві милі лисички перелякали користувачів мережі. Тепер це грізний мем про качків

Японець зловив на відеокамеру двох лисичок у зоопарку і тільки через півроку виявив, що в кадр потрапив супергерой. Так, було досить просто включити фантазію, і користувачі мережі побачили м'язистого лиса, формам якого може позаздрити будь-який фанат тренажерного залу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діти не стримували сліз під час фільму «Детектив Пікачу». Це був найгірший сеанс в їх житті

Журналіст Райан Джордж розповів на своїй сторінці у соцмережі Twitter історію про те, як похід у кіно на фільм «Детектив Пікачу» закінчився справжньою трагедією для дітей. За словами Раяна, в залі було повно дітей, і він відчув лихо від початку сеансу, коли на екрані почали з'являтися рекламні трейлери.

Перед очима юних глядачів з'явився ролик, присвячений фільму жахів «Прокляття Аннабель: Повернення додому». А потім дітей ознайомили з прийдешнім перезапуском хоррор-історії про жорстоку Ляльку на ім'я Чакі. Звичайно, користувачі соцмережі не могли залишити без уваги такий епікфейл канадських кіношників.