У мережі з'явився україномовний трейлер другої частини фільму жахів "Воно" за однойменним твором Стівена Кінга.

Трейлер було оприлюднено на YouTube-каналі Warner Bros. Pictures Ukraine.

Події другої частини стрічки "Воно" розгорнуться через 27 років після подій, описаних в оригінальному фільмі. Головна героїня картини Беверлі Марш повертається у місто Деррі, де й сталися трагічні події боротьби підлітків з клоуном Пеннівайзом. Однак у місті все зовсім не так спокійно.

Джессіка Честейн виконає роль дорослої Беверлі Марш. Крім неї в сиквелі зіграють актори Джеймс Макевой (Білл Денбро), Ісайя Мустафа (Майк Генлон), Джей Раян (Бен Генском), Джеймс Ренсон (Едді Каспбрак), Білл Гейдер (Річі Тозіер) та ін.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Переговори про другу частину фільму "Воно" почалися ще у 2016 році. 5 вересня 2017 року New Line Cinema та Warner Bros. Pictures оголосили, що продовження вийде у кінопрокат 6 вересня 2019 року. Тоді ж стало відомо, що сценарій писатиме Ґері Доберман, а фільм зніматиме Андрес Мускетті. Основні зйомки фільму почалися 19 червня 2018 року.

Перша частина фільму вийшла у вересні 2017 року і викликала неймовірний ажіотаж. Картині вдалося зібрати в прокаті понад 700 мільйонів доларів і стати найкасовішим фільмом жахів в історії. Письменник Стівен Кінг заявив, що залишився задоволений новою екранізацією роману.

Варто зазначити, що це вже другий фільм за мотивами книги "Воно", перша екранізація вийшла на екрани в 1990 році.

В український прокат друга частина фільму жахів "Воно" вийде 5 вересня цього року.

Нагадаємо, світ завмер в очікуванні нового "Короля Лева", Disney знову змусить ридати мільйони.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явився перший трейлер довгоочікуваного хоррора "Хижаки": "У глибинах ховається загроза".

Також портал "Знай.ua" писав, що трейлер мультику "Таємне життя домашніх тварин 2" б'є всі рекорди: коли чекати на прем'єру.