У мережі з'явився трейлер другої частини фільму жахів "Воно". Відповідне опублікувала відео на YouTube-каналі студія Warner Bros. Pictures.

У другій частині страшного фільму будуть показані події в майбутньому. Глядача перенесуть на 27 років вперед і покажуть вже дорослих головних героїв, які протистояли монстрові Пеннивайзу.

Фільм знятий за однойменною книгою Стівена Кінга. Головний герой збирає "клуб невдах", який складається саме з тих людей, які 27 років тому змогли побороти жахливого клоуна.

Дорослі головні персонажі стрічки повертаються в рідне містечко Деррі в штаті Мен. Виявилося, що туди знову повернулося зло.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відомо, що прем'єра другої частини нової екранізації фільму жахів "Воно" запланована на 6 вересня 2019 року.

Перша частина фільму вийшла у вересні 2017 року і викликала неймовірний ажіотаж. Картині вдалося зібрати в прокаті більше 700 мільйонів доларів і стати найкасовішим фільмом жахів в історії. Письменник Стівен Кінг заявив, що залишився задоволений новою екранізацією роману.

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явився перший трейлер фантастичного хоррора "Хижаки", режисером якого став Олександр Ажа ("Піраньї 3D", "Дзеркала").

Відео опублікували на YouTube-каналі B&H Film Distribution Company.

У головних ролях довгоочікуваного фільму знімалися Кая Скоделарио ("Пірати Карибського моря: Помста Салазара") Баррі Пеппер ("Самотній рейнджер").

Нагадаємо, світ завмер в очікуванні нового "Короля Лева", Disney знову змусить ридати мільйони.

Як повідомляв Знай. ua, HBO випустив серіал про Чорнобиль.

Знай. ua писав, що у мережі з'явився перший трейлер довгоочікуваного хоррора "Хижаки".