У мережі з'явився перший трейлер фантастичного хоррора "Хижаки", режисером якого став Олександр Ажа ("Піраньї 3D", "Дзеркала").

Відео опублікували на YouTube-каналі B&H Film Distribution Company.

У головних ролях довгоочікуваного фільму знімалися Кая Скоделаріо ("Пірати Карибського моря: Помста Салазара") Баррі Пеппер ("Самотній рейнджер").

"Нищівний ураган накриває Флориду. Ігноруючи накази про евакуацію, дівчина просувається до епіцентру стихії - вона повинна знайти свого батька. Рівень води з кожною хвилиною стає критичним. Опинившись у пастці, постраждалі з'ясовують, що в глибинах ховається загроза значно страшніша, ніж шторм". написали в анотації до трейлера

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Зазначимо, що режисером "Хижаків" став Олександр Ажа ("Піраньї 3D", "Дзеркала").

Картина вийде в український прокат 22 серпня цього року.

Нагадаємо, що 25 квітня в Україні відбулася прем'єра довгоочікуваного фільму "Месники: Фінал". Це остання частина серії фільмів "Месників", знятих Ентоні і Джо Руссо. У перший уїк-енд прокату по всьому світу картина зібрала 1,2 мільярда доларів - це новий світовий рекорд.

Про це повідомляє компанія Walt Disney Co, яка разом з Marvel Studios продюсувала фільми.

"Месники: Фінал" заробили 350 мільйонів доларів тільки в США і Канаді, побивши рекорд зборів попередньої частини "Месників" — "Нескінченної війни". Ця частина зібрала в прокаті 258 мільйонів за вихідні і встановила світовий рекорд.

Всього в кінотеатрах у всьому світі стрічка зібрала 1,2 мільярда доларів. Отже, остання частина "Месників" стала першим в історії, який зібрав більше 1 мільярда у перші дні прокату. За прогнозами, загальні збори фільму можуть досягти 2,5 мільярда доларів США, що може перевершити рекорд "Аватара" Джеймса Кемерона, який у 2008 році зібрав 2,7 мільярда.

Як повідомляв "Знай.uа", героїв "Месників" показали без гриму.

Також "Знай.uа" писав, що актриса Скарлетт Йоханссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.