Кожен раз, коли виявляється, що "Сімпсони" знову передбачили якусь подію, здається, здивувати нас вже нічим. Однак у них знову і знову це виходить. Днями видання The Sun виявило, що сімейка Сімпсонів зуміла напророкувати ще дещо, і на цей раз мова йде про "Гру престолів".

В епізоді 29-го сезону під назвою "Серфсони", який вийшов у 2017 році, є фрагмент, де сім'я Сімпсонів стоїть на вершині пагорба і спостерігає за тим, як у низині дракон спалює місто своїм полум'ям. У п'ятій серії останнього сезону "Гри престолів" таким чином була спалена Королівська Гавань драконом Дейенеріс Таргаріен.

Нагадаємо, нещодавно розпочалася робота над продовженням повнометражного мультфільму "Сімпсони". 11 років тому глядачі побачили на екранах першу частину легендарного мультфільму. Зараз фанати Гемера і його сімейства гадають, стане одним з героїв сиквела знаменитий свин-павук.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Цю інформацію повідомляє видання Wall Street Journal.

Студія Fox вже вигадує нові пригоди Гомеру, Марджу, Барту, Лізу та іншим улюбленим героям. Крім того, у розробці перебуває анімаційний фільм Burger Bob’s і гібридний Family Guy.

Зазначимо, одному з найбільш легендарних мультиплікаційних серіалів "Сімпсони" загрожує закриття.

Як повідомляє Daily Star, культовий серіал про жовте сімейство тридцять років виходить в ефір, а компанія Fox продовжила його вихід до 2021 року, однак все може змінитися у зв'язку сослиянием Fox і Disney.

Нагадаємо, що сервис Netflix опублікував перший тізер мультсеріалу Метта Грейнинга автора "Сімпсонів" і "Футурами".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" на днями Метт Грейнинг, виконавчий продюсер мультсеріалів «Сімпсони» і «Футурама», оголосив про запуск нового шоу під назвою «Розчаровані» («Disenchantment»). Головні герої – молода принцеса Бін, яка дуже любить випити, її особистий демон Люсі і один Ельфо.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що легендарні "Сімпсони" заговорили закарпатським діалектом.