Еротичний гороскоп на 16 травня Овен

Постарайтеся в сексі проявити всю скромність, яка живе десь всередині вас. Яскравий рум'янець і потуплені очі зроблять свою справу.

Еротичний гороскоп на 16 травня Телець

Краще проявіть холодність, щоб вас не вважали доступними і довірливими. Але повністю не відмовляйте, просто говоріть тихіше «так».

Еротичний гороскоп на 16 травня Близнюки

Сьогодні через сумніви у своїй привабливості ви сподіваєтеся максимум на розмову. Пора повірити в себе, не вічно ж стояти осторонь.

Еротичний гороскоп на 16 травня Рак

В цей день ви покажете свій оригінальний підхід до любовних ігор. Цим дуже здивуєте свого партнера, що звик до класики.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 травня Лев

Сьогодні вам захочеться чогось незвичайного. Але не перекладайте ініціативу на інших. Зробіть все самі. Так вийде навіть цікавіше.

Еротичний гороскоп на 16 травня Діва

Вас чекає яскравий, феєричний і незвичайний секс. Швидше за все ви навіть пошкодуєте, що не записали відео, щоб потім повторити.

Еротичний гороскоп на 16 травня Терези

Ваш внутрішній голос буде підказувати вам те, що не можна робити, але що дуже хочеться. Може варто його все-таки послухати, хоча б разок.

Еротичний гороскоп на 16 травня Скорпіон

Сьогодні обстановка для вас і важлива, і не дуже. Вас буде тягнути до некомфортних місць – до ліфта, салону автомобіля.

Еротичний гороскоп на 16 травня Стрілець

Сьогодні ви якщо і будете боротися за місце в ліжку, то тільки, щоб потім заснути. До всього іншого вам не буде діла.

Еротичний гороскоп на 16 травня Козеріг

Подумайте, як вам краще порадувати партнера, тому що сьогодні у вас буде на це час. Можете приготувати подарунок або незабутні відчуття.

Еротичний гороскоп на 16 травня Водолій

Вас сьогодні порадують довгим сексом. Навіть на їжу часу не залишиться. Користуйтеся цим, ще такий день буде нескоро.

Еротичний гороскоп на 16 травня Риби

Сьогодні все станеться саме так, як ви цього хочете. Можете не сумніватися, а як це все вдасться, це вже вирішувати зіркам і вашому партнерові.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.