Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Сімпсони знову передбачили майбутнє. Спойлерів не уникнути

Глядачі, які подивилися п'яту серію восьмого сезону «Ігри престолів» швидко згадали, що сюжетний твіст з драконом, який спалює все місто, вони вже бачили. І, звичайно, це було в «Сімпсонах», знали, що знали, чим все закінчиться, ще в 2017 році.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Remote file

Remote file

Мультсеріал «Сімпсони» відомий тим, що вміє передбачати майбутнє і навіть результати футбольних матчів. А ще його автори люблять «Гру престолів», і цілком прозорі відсилання до неї в сюжетах із Спрінгфілду побачити зовсім не складно.

Дочка Каньє і Кардашьян станцювала під популярний мем

Норт Вест, дочка Каньє Веста і Кім Кардашьян, зняла відео за мотивами пісні репера Lil Nas X і співака Біллі Рея Сайруса «Old Town Road». У ролику молодша Вест танцює в капелюсі, штанях з коров'ячим принтом і майці з назвою композиції. Кліп опублікувала в своєму інстаграмі сама Кім Кардашьян.

Варто відзначити, що буквально нещодавно «Old Town Road» стала популярним мемом. Пісню часто накладають на відео з ковбоями і кіньми (а також мотоциклами, скутерами та самокатами).