Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Дівчинка з папугою показала справжню лють берсерка. Її гнівне обличчя нагадує мем

Нещодавно один користувач Twitter показав відео зі своєю племінницею, яке всього за кілька днів набрало більше 18 мільйонів переглядів і 1,5 мільйони лайків. Хлопець написав, що дівчинка змогла приручити свою домашню пташку нападати на кожного, на кого дитина кричить. На кадрах юна принцеса-воїн показує, як це працює, і автора ролика можна тільки пожаліти.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Багатьох користувачів здивувало те, що птах ні на секунду не роздумував, перш ніж кинутися на автора відео. У коментарях користувачі скаржаться, що їх папуги навряд чи б проявили таку рішучість заради господаря. А тим часом деякі звернули увагу на вираз обличчя дівчинки в момент крику. Тепер ви знаєте, як виглядає лють берсерка.

Американський репер зловив хайп на ковбоях. Меми з ним ніколи не набридають

Стрічки соціальних мереж заполонила величезна кількість мемів з фотографією американського репера Lil Nas X. І все не просто так, адже хлопець став зіркою завдяки додатку TikTok ще на початку 2019 року, а зараз фанати активно готуються до виходу його нового кліпу, користуючись в якості шаблону для жартів знімком, який опублікував сам артист.