Гороскоп на 17 травня Овен

Сьогодні краще не приймати рішення. Поки ситуація не в тому положенні, коли обов'язково потрібно щось змінювати та впливати на хід речей. Зачекайте.

Гороскоп на 17 травня Телець

Вам треба тільки трохи подумати, щоб опинитися на коні. Але дуже важливо спрямувати мозковий штурм в правильне русло.

Гороскоп на 17 травня Близнюки

Найважче вам буде піднятися з ліжка. Вас все буде дратувати, особливо спроби перестати позіхати. Але, на щастя, це буде вашою найбільшою проблемою.

Гороскоп на 17 травня Рак

Залиште свої особисті проблеми і зробіть щось добре для когось іншого. Навіть якщо спробуєте відкрутитися від цього заняття, вас повернуть назад.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Гороскоп на 17 травня Лев

Не варто пиляти гілку, на якій ви сидите. Насправді на ній зовсім не погано. А ось внизу не відомо, добре чи не дуже. Але це поки що.

Гороскоп на 17 травня Діва

Сьогодні ви зможете бути безтурботними і знайдете навіть привід для радості. Але й обов'язками не нехтуйте. Інакше хороший день зіпсує ваше звільнення.

Гороскоп на 17 травня Терези

Сьогодні вам доведеться не тільки прийняти, але і переварити дуже багато інформації. Її не варто боятися, вона навпаки ще дуже допоможе вам.

Гороскоп на 17 травня Скорпіон

У вас сьогодні подвійна порція енергії. Постарайтеся використати її ще вдень. Інакше вночі просто не зможете заснути.

Гороскоп на 17 травня Стрілець

В цей день ви будете витрачати дуже багато часу і сил, щоб подбати про ближнього. Це дуже втомлює, але також і благородно.

Гороскоп на 17 травня Козеріг

У вас з'явиться погане передчуття. Йому можна вірити, і навіть варто проявити обережність у тій області, на яку він вказує.

Гороскоп на 17 травня Водолій

Сьогодні ви будете твердо уявляти, що ви хочете отримати в результаті своїх праць. Ви отримаєте бажане, якщо жодного разу не засумніваєтеся в необхідності його отримати.

Гороскоп на 17 травня Риби

Ваші мрії ніяк не дадуть вам спокою. І дратувати вас будуть не вони, а банальність. З таким настроєм неможливо зробити щось марне.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.