Вихід нового епізоду "Ігри престолів" запланований на сьогодні, 19 травня, о 21:00, однак це в Сполучених Штатах Америки.

Українці зможуть побачити шосту серію 20 травня в 4:00. Орієнтовна тривалість шостого епізоду 8 сезону буде близько 1 години 20 хвилин. Прем'єра серіалу відбудеться на телеканалі HBO. В Україні її зможуть побачити усі, хто буде мати доступ до одного з двох відеосервісів – OLL. TV або MEGOGO. Саме вони надають доступ глядачів до продукції HBO. У новому сезоні заплановано всього 6 серій, які розкажуть про кінцеві події боротьби за Залізний трон і війні з білими ходаками на чолі з Королем Ночі. Головні герої кінострічки вже розповідали про надзвичайну конфіденційності сценаріїв серіалу, а також про шокуючі сюжетні повороти, очікують глядачів “Ігри престолів”.

Нагадаємо, популярний серіал Гра престолів підходить до завершення. Остання шоста серія фінального сезону запланована на неділю, 19 травня. Серіал став справжнім феноменом, навколо якого постійно ведуться розмови, а фанати будуть різноманітні теорії. Так, на цей раз вчений Ріхард Утц спробував спрогнозувати фінал історії.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

В одному зі своїх інтерв'ю американо-німецький учений, фахівець з Середніх століть заявив, що історія світу Джорджа Мартіна циклічна і може закінчитися з відкритим фіналом.

Нагадаємо, американські батьки все частіше називають своїх дітей з іменами персонажів серіалу "Гра престолів".

Як повідомляв "Знай.uа", останній сезон Ігри Престолів підходить до кінця. Для того, щоб отримати максимум вражень від підсумкових серій, можна підготуватися. Поринути в атмосферу серіалу допоможе музика, їжа і навіть коктейлі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі з'явилися кадри передостаннього епізоду "Ігри престолів": посмішка Ланністерів і битва Матері Драконів.