У мережі з'явилися кадри п'ятого, передостаннього епізоду фінального сезону серіалу "Гра престолів".

Відповідні знімки надав телеканал НВО, а вони опубліковані на сайті IGN.

На фотографіях можна побачити Серсею Ланністер і Дейенеріс Таргаріен, які готуються до битви, Джона Сноу і Тіріона Ланністера перед стінами Королівської Гавані, а також інших героїв.

Як відомо, 14 квітня відбулася прем'єра заключного восьмого сезону легендарного серіалу "Гра престолів". Фанати зможуть побачити шість незабутніх серій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вихід п'ятої серії запланований на 12 травня. Епізод триватиме 1 годину 20 хвилин.

"Гра престолів" - американський телесеріал в жанрі фентезі, заснований на циклі романів "Пісня льоду і полум'я" Джорджа Мартіна. Прем'єра першого сезону в США відбулася в квітні 2011 року.

Нагадаємо, що Девід Наттер, режисер четвертої серії восьмого сезону культового серіалу "Гри Престолів" в одному з інтерв'ю пояснив дивну поведінку Джона Сноу в сцені з лютоволком. Про це повідомляють відомі іноземні ЗМІ.

Багатьох шанувальників обурила поведінка головного героя в момент, коли він вирішив відправитися на Південь і прощався з Вінтерфеллом. Нагадаємо, Джон прийняв рішення залишити Примари і попрощавшись з Семом Тарле, Тормундом і Гіллі, він просто байдуже подивився на лютововка, після чого мовчки поїхав.

Гра Престолів
Гра Престолів

Раніше ми писали, що популярна актриса Емілія Кларк, відома своєю роллю Дейнеріс Таргаріен в культовому серіалі "Гра престолів", показала себе в нетиповому образі під час фотосесії для журналу.

Зірка з'явилася в сексуальному вбранні для лос-анджелеського глянцю Flaunt Magazine. На кадрах Кларк позувала в прозорому боді, чорному плащі з лаковим поясом і екстравагантним аксесуаром у вигляді змії на шиї.

Раніше портал Знай.uа писав, що всесвітньо відома актриса Емілія Кларк, що прославилася роллю Дейнеріс Таргаріен в "Грі престолів", розповіла, який фінал варто чекати фанатам легендарного серіалу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Емілія Кларк розповіла, як це - зніматися в інтимних сценах з Китом Харінгтон,, який зіграв одного з головних героїв – Джона Сноу.