Американський письменник-фантаст, автор знаменитого циклу "Пісня Льоду і Полум'я", за мотивами якого знятий популярний серіал "Гра престолів", Джордж Мартін підтвердив у своєму блозі, що НВО працює над трьома спін-оффами легендарної саги.

За словами письменника, спочатку канал розглядав 5 шоу-наступників, але пустив у розробку лише три.

Мартін розповів, що перший серіал "Довга ніч" почнуть знімати вже в цьому році. У ньому розкажуть про події, які відбулися за тисячу років до Війни П'яти Королів.

До другого і третього серіалу зараз пишуть сценарії. Джордж Мартін поки не готовий ділитися деталями щодо них. Він натякнув і порадив перечитати книгу "Полум'я і кров".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Джордж Мартін

Нагадаємо, відома британська актриса і зірка кіноепопеї "Гра престолів" Емілія Кларк розповіла, як це - зніматися в інтимних сценах з Кітом Харінгтоном, який зіграв одного з головних героїв – Джона Сноу. Про це популярна актриса розповіла в студії шоу Джиммі Кіммела.

За словами Матері Драконів, постільні сцени давалися їй дуже важко, так як за всім процесом на знімальному майданчику пильно стежив її брат, який працював одним з операторів.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

Раніше ми писали, зовсім нещодавно вийшла 3 серія 8 сезону серіалу "Гра престолів". Глядачі масово скаржилися, що на екрані була суцільна темрява і нічого з того, що відбувається не видно. За словами оператора-постановника Фабіана Вагнера, проблему можна виправити досить просто.

"Велика проблема полягає в тому, що багато людей не знають, як правильно налаштувати свої телевізори", – каже Фабіан. Він додав, що третій епізод восьмого сезону був похмурим, щоб досягти певного ефекту.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", фанати помітили чортівню на плакаті нової Гри престолів.

Також "Знай.uа" писав про те, що зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс вперше роздяглася перед камерою.