Відома британська актриса і зірка кіноепопеї "Гра престолів" Емілія Кларк розповіла, як воно - зніматися в інтимних сценах з Кітом Харінгтоном, який зіграв одного з головних героїв – Джона Сноу.

Про це популярна актриса розповіла у студії шоу Джиммі Кіммела.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

За словами Матері Драконів, сцени у ліжку давалися їй дуже важко, так як за всім процесом на знімальному майданчику пильно стежив її брат, який працював одним з операторів.

Кіт Герінгтон
Кіт Герінгтон

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мій брат працює в операторської групі. Це дуже класно, але тільки до того моменту, коли ми починаємо знімати секс-сцени". розповідає Емілія Кларк

Крім того, незручність і без того складний процес вносило і збентеження Кита, який, за словами зірки, був ще більш збентежений, ніж вона.

Нагадаємо, що всесвітньо відома актриса Емілія Кларк, що прославилася роллю Дейнеріс Таргаріен в "Грі престолів", розповіла, який фінал варто чекати фанатам легендарного серіалу.

Мати Драконів розкрила деякі таємниці під час шоу Джиммі Кіммела. За її словами, п'ята серія останнього сезону фантастичної саги вразить прихильників навіть більше, ніж третя. Емілія Кларк зазначила, що те, що відбувається в ній, крім як "повним божевіллям", назвати не можна.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

Також портал писав, що британський актор Кіт Харінгтон і один з головних персонажів у культовому серіалі "Гра престолів", який грає Джона Сноу розповів, зйомки якої сцени особливо його вразили. Відповідне інтерв'ю він дав виданню People.

Найулюбленіший спогад у нього пов'язаний з його коханою Роуз Леслі, яка грала одичалу Ігрітт. У реальному житті пара після зйомок зіграла весілля. Актор трепетно згадує їхні спільні сцени в серіалі.

Кіт стверджує, що йому найбільше запам'яталася трагічна смерть Леслі, яка загинула у нього на руках, поки навколо них тривала кривава битва.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", фанати помітили чортівню на плакаті нової Гри престолів.

Також "Знай.uа" писав про те, що зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс вперше роздяглася перед камерою.