Всесвітньо відома актриса Емілія Кларк, що прославилася роллю Дейнеріс Таргарієн в "Грі престолів", розповіла, який фінал варто чекати фанатам легендарного серіалу.

Мати Драконів розкрила деякі таємниці під час шоу Джиммі Кіммела. За її словами, п'ята серія останнього сезону фантастичної саги вразить прихильників навіть більше, ніж третя. Емілія Кларк зазначила, що те, що відбувається в ній, крім як "повним божевіллям", назвати не можна.

Емілія Кларк

Nation News писало, що актриса Мейсі Вільямс, яка зіграла Арью Старк в "Грі Престолів", розповіла про першу інтимну сцену. Дівчина розповіла, що інтимні стосунки її героїні з бастардом Роберта Баратеона була для неї сюрпризом. Спочатку дівчина навіть не повірила, що перед нею справжній сценарій.

Гра престолів
Гра престолів

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, зовсім нещодавно вийшла 3 серія 8 сезону серіалу "Гра престолів". Глядачі масово скаржилися, що на екрані була суцільна темрява і нічого з того, що відбувається не видно. За словами оператора-постановника Фабіана Вагнера, проблему можна виправити досить просто.

"Велика проблема полягає в тому, що багато людей не знають, як правильно налаштувати свої телевізори", – каже Фабіан. Він додав, що третій епізод восьмого сезону був похмурим, щоб досягти певного ефекту.

Гра престолів
Гра престолів

Також портал писав, що британський актор Кіт Харінгтон і один з головних персонажів у культовому серіалі "Гра престолів", який грає Джона Сноу розповів, зйомки якої сцени особливо його вразили. Відповідне інтерв'ю він дав виданню People.

Найулюбленіший спогад у нього пов'язаний з його коханою Роуз Леслі, яка грала одичалу Ігрітт. У реальному житті пара після зйомок зіграла весілля. Актор трепетно згадує їх спільні сцени в серіалі.

Гра Престолів
Гра Престолів

Кіт стверджує, що йому найбільше запам'яталася трагічна смерть Леслі, яка загинула у нього на руках, поки навколо них тривала кривава битва.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", фанати помітили чортівню на плакаті нової Гри престолів.

Також "Знай.uа" писав про те, що зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс вперше роздяглася перед камерою.