Акторка, яка зіграла матір драконів Дейенеріс Таргаріен у неймовірно популярному серіалі "Гра престолів" відповіла на звинувачення колег за те, що вона залишила на столі горнятко з кавою у 4 серії 8 сезону шоу. Як відомо, під час перегляду фани помітили поряд з Емілією Кларк стаканчик з кавою зі "Старбаксу".

Після того, як киноляп породив сотні мемів, актор Ліам Каннінгем, який зіграв сіра Давоса Сіворта, жартома звинуватив Кларк у кавоманії.

Емілія Кларк
Емілія Кларк

"Такі речі трапляються, це великий проект і люди можуть помилятися, а Емілія (Кларк), ймовірно, п'є занадто багато кави", - сказав він.

Однак, мати драконів змогла достойно відповісти на звинувачення.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Який негідник! Я навіть не п'ю Старбакс. Я поняття не маю, чиє це було. Ліам - нахаба", - заявила вона.

Крім того, вона додала, що в Белфасті, де проходили зйомки серіалу, навіть немає мережевих кафе Starbucks.

Раніше повідомлялося, що американські маркетологи підрахували, що один великий епізод "Гри престолів" приніс мережі кав'ярень Starbucks 2,3 мільярда доларів.

Справа в тому, що в четвертій серії під час застілля Дейенеріс, Джона Сноу і Тормунда на екрані з'явився стаканчик кави, схожий на Starbucks. Це викликало неймовірний ажіотаж, який приніс компанії величезний прибуток. Про це пише CNBC.

Фанати по всьому світу відразу почали жартувати, що це Кубок Starbucks, а журналісти і критики припустили, що це product placement - рекламний прийом, який полягає в тому, що реквізит у фільмах, телепрограмах або музичних кліпах має реальний комерційний аналог.

Згодом в HBO пояснили: чашка кави належала актрисі Емілії Кларк. Її поява в кадрі - недогляд знімальної групи. За лічені години епізод зі стаканчиком виправили.

Нагадаємо, Емілія Кларк знялася у сексуальному вбранні для глянцю Flaunt Magazine.

Раніше Знай.uа повідомляв, HBO випустив серіал про Чорнобиль.

Також Знай.uа писав, 15-річній зірці "Гри престолів" заборонили дивитися серіал.