В Австралії створили імпровізоване поховання всіх загиблих персонажів "Гри престолів". У сіднейському парку Століття відкрилося кладовище, саме існування якого є спойлером для всіх, хто не дивився серіал.

"Прийдіть і віддайте шану "Могилі престолів" Foxtel", — йдеться у публікації корпорації. Як уточнюється, майданчик буде працювати до початку фінального сезону "Гри престолів", який вийде на екрани 14 квітня.

Як повідомляється, на кладовищі розташовано 34 надгробки, статуї, пам'ятники мавзолеї на честь найпопулярніших небіжчиків серіалу.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ви можете оплакати скромний пам'ятник Ходору, віддати данину поваги біля могили сім'ї Старков, плюнути на могилу Рамсі Болтона або висловити гнів біля зловісного надгробного каменю Джоффрі", — відзначає видання Time out.

Раніше повідомлялося, що актор Ніколай Костер-Вальдау прошепотів телеведучій Бізі Філіппс кінцівку фінального епізоду "Гри престолів".

Актор відвідав ток-шоу Busy Tonight, де розповів про долю свого персонажа Джеймі Ланністеров і сюжет восьмого сезону фентезі-серіалу HBO.

Ніколай також приєднався до ведучої у скетчі, в кінці якого Бізі попросила розповісти їй, кому ж дістанеться трон у кінці серіалу.

"Пройшло так багато часу, що мені просто хочеться розповісти людям і подивитися на їхню реакцію. Якби знав, навіть якщо б сказав, ніхто... не повірив би мені", - заявив Ніколай.

Нагадаємо, Мейсі Вільямс проговорилася про кінцівку "Гри престолів".

Раніше Знай.ua повідомляв, актриса і зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк зважилася показати свої знімки після операції на мозку.

Також Знай.ua писав, Джон Сноу проморгав сюжет восьмого сезону "Гри престолів".