Кримський міст відкрився навесні 2018 року. З його допомогою Росія налагодила автомобільне сполучення між материковою частиною країни і окупованим Кримом. Астролог Влад Росс пояснив, що йому загрожує жахлива катастрофа.

У день відкриття, за словами астролога, Сонце з'єдналося із зіркою, яку вважають "богом Диявола". Так, в день сполуки цієї зірки і Сонця ні в якому разі не можна відкривати або презентувати щось.

Крім того, ще одним зловісним знаком є те, що в цей день, 16 травня 2018 року Місяць перебувала в поєднанні з однією із зірок, які утворюють вісь катастроф.

Астрологи зазначають, що під впливом осі катастроф активізуються події, причиною яких виступають помилкові або незаплановані дії людини, пов'язані з технікою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

З цього випливає, що в день відкриття Керченського мосту і Сонце, і Місяць перебували у з'єднанні з диявольськими, руйнівними зірками.

"Всі поєднання планет і комбінації планет в день відкриття мосту – гірше не придумаєш", - пояснив Росс.

Основною загрозою є небезпека масової загибелі людей. Це астролог пов'язує з тим, що в цей день планети також були в поєднанні з Чорним Місяцем.

Нагадаємо, Кримському мосту передбачили довгий і болісний фінал.

Як повідомляв Знай. ua, Захід попередив Україну про неминуче сценарії.

Також Знай. ua писав, що Кримські активісти залишили зухвале послання ФСБ на плечі у Путіна.