Прихильники шоу "Холостяк-9" масово підписались у Instagram головних героїв шоу, зокрема, фіналістів. Прискіпливі фани знайшли підтвердження того, що переможниця Даша Квіткова після проекту досі зустрічається з Микитою Добриніним.

Тим часом шанувальники шоу з пильною увагою стежать за соціальними сторінками Дар'ї і Микити, і намагаються знайти хоч найменші "зачіпки", щоб зрозуміти, так все-таки разом пара чи ні. І вчора фанати проекту влаштували справжній фурор в Мережі.

Зокрема, на своїй сторінці в Instagram в сторіс Даша опублікувала фотографію, на якій позує у картатій сорочці на голе тіло, яка зовні нагадувала одяг головного героя дев'ятого сезону.

Допитливі користувачі відразу ж розшукали на сторінці Добриніна знімок, де він зображений у схожій сорочці, і зробили висновок, що вперше в історії шоу переможниця вийде заміж за Холостяка по завершенні проекту. Шанувальники вирішили, що Даша живе з Микитою, і вони стануть першою парою, яка одружитися після проекту.

Всі подробиці їхнього особистого життя, і як розвивалися відносини в подальшому, Квіткова обіцяла розповісти в пост-шоу "Як вийти заміж". Переможниця "Холостяка" нагадувала про це у своєму сторіс 30 травня.

Нагадаємо, що головний герой останнього сезону шоу "Холостяк", відомий український шоумен Микита Добринін з'явився на прем'єрі фільму "Шахрайки" в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа в Україні триває дев'ятий сезон реаліті-шоу "Холостяк". В цьому році головним холостяком країни став популярний ведучий і редактор чоловічого глянцю Микита Добринін. Раніше він вже був одружений і зізнався, що стало причиною розлучення.

Також портал Знай.uа писав, що у десятому випуску шоу "Холостяк-9" з проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.