Еротичний гороскоп ОВЕН

В цей день у вашого партнера станеться спалах сексуальної сили, якого не було вже велику кількість часу. Вас дуже здивує його раптове бажання.

Еротичний гороскоп ТЕЛЕЦЬ

Ваші інтимні відносини в цей день будуть нагадувати феєричне свято. Хіба що фанфар, кульок і привітань від друзів і родичів не буде.

Еротичний гороскоп БЛИЗНЮКИ

Зірки рекомендують читати в цей день вірші романтичного змісту, щоб розпалити пристрасть. Звичайно, краще щоб вони були вашого власного виробництва.

Еротичний гороскоп РАК

3 червня може статися конфуз під час статевого акту. Не варто планувати близькість зараз, якщо з партнером далі поцілунків і обіймів ви ще не заходили.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Еротичний гороскоп ЛЕВ

Не найкращий день для змін в інтимному житті. Звичне болото здасться вам куди краще, ніж екзотичні моря.

Еротичний гороскоп ДІВА

Ваш пристрасний погляд зловить симпатичний незнайомець. Не відмовляйте собі в легкому флірті. Сексу він не принесе, але ваші фантазії точно будуть бурхливими.

Еротичний гороскоп ТЕРЕЗИ

В цей день ви навряд чи зможете зрозуміти натяки партнера. Всілякі загравання ви можете не помітити, особливо якщо вони будуть витонченими.

Еротичний гороскоп СКОРПІОН

Еротичні плани вам слід у цей день обговорювати тільки ввечері, а от втілювати їх у життя з партнером краще вранці.

Еротичний гороскоп СТРІЛЕЦЬ

Ви можете опинитися в незручній ситуації, коли виявите, що чоловік, який вам привітно посміхається, робить це зовсім не із загальної ввічливості.

Еротичний гороскоп КОЗЕРІГ

В цей день партнеру захочеться дізнатися, яким ви собі його уявляєте, чого від нього очікуєте. Так що будьте напоготові і відповідайте чесно.

Еротичний гороскоп ВОДОЛІЙ

Ваш партнер буде вимагати від вас ласки і ніжності, а не тільки звичних рухів. Зате потім він вам гарненько віддячить.

Еротичний гороскоп РИБИ

Зверніть увагу на тих, хто вас штовхає. Може, варто трактувати це як загравання. Якщо ви проявите наполегливість, то закінчення дня вийде пристрасним.