Астролог Наталя Анісімова дала прогноз на червень 2019, назвала період конфліктів, а також нагадала про літнє Сонцестояння 21 червня.

3 червня буде новолуння, яке на десять днів спровокує емоційну нестабільність у всіх знаків Зодіаку. Наталя додала, що подібний "фон" затягнеться до липня включно, тому не рекомендується болісно на все реагувати.

8 по 21 червня іменується періодом конфліктів і протистоянь. Висока ймовірність суперечок з начальством на роботі.

"В ці дні підвищується ймовірність травм і аварій. Всім нам варто в цей час налягати на медитації", - сказала астролог.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

При цьому перший місяць літа буде сприятливий для розвитку особистих відносин. З 20 по 27 червня може виникнути боротьба інтересів і обмануті очікування.

"Розпочаті відносини в цей час будуть нести в собі розчарування", - пояснила Анісімова.

День літнього Сонцестояння настане 21 червня. Астролог уточнила, що свято "посунули" на 7 липня, хоча це енергетично порожній день.

Символом цього дня є вогонь і вода, тому краще зустріти на водоймі з багаттям. Відзначати потрібно буде 22 червня з тієї причини, що саме свято настане 21-го у 18:54 за київським часом.