В прогнозах знаменитої болгарської ясновидиці знайшли загрозу Третьої світової війни, яка може розпочатися вже в 2019 році. Так, джерела повідомляють про невідомому раніше прогнозі, в якому йдеться про складному майбутньому людства.

Ванга передбачала важкі випробування для людей по всьому світу. Так, буде спостерігатися спад в європейській економіці, а також ряд розбіжностей між країнами-союзниками. Крім того, можливе масове зубожіння людей по всьому світу.

Дослідники побачили в пророцтва Ванги втрату слуху Дональдом Трампом. Це може статися через зброї. Також хтось з близьких родичів президента Америки може потрапити в страшну автомобільну аварію.

Знайшли і пророцтво про Україну. Так, на думку болгарської ясновидиці, в країні буде прихід чесних керівників і переломний момент в історії держави.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

По всій земній кулі, на думку ясновидиці, в 2019 році почнуть відбуватися стихійні лиха. Не виключено початок Третьої світової війни.

Схожі передбачення на 2019 рік давав і старець Іона. Він чекав початку Третьої світової війни саме в цей період.

Екстрасенс Максим Гордєєв стверджує, що якщо кінець світу і настане, то це станеться не з-за ядерної зброї.

"Провісники ніколи не могли чітко пояснити, що конкретно вони бачать", - пояснює він.

Гордєєв вважає, що конфлікт відбудеться між двома наддержавами. В результаті загинуть всі країни, крім однієї.

"Всі розуміють, що таке війна, і ніколи не дозволять вибухнути Третьої світової", - підкреслив експерт, маючи на увазі інформаційну війну або конфлікт через заборон і законів.

Нагадаємо, у царстві пустель древнє зло вилізло назовні.

Як повідомляв Знай. ua, кінець світу підібрався дуже близько.

Також Знай. ua писав, що гігантський яскравий стовп злетів у небі, тривожні кадри.