У американської медсестри з Техасу Мішель Алексіс домашній улюбленець перський кіт став зіркою мережі завдяки незвичайній зовнішності. Так, у шестирічного вихованця по кличці Луї насуплені брови, мішки під очима і дуже суворий погляд.

Про цю історію пише видання Daily Mail. Дівчина розповіла, що у неї є ще одна кішка – Мона. Вона народилася на два роки пізніше Луї.

"Вона чомусь одразу вирішила, що Луї – це іграшка і почала ганяти його по всьому будинку. Може, тому у бідолахи завжди такий скуйовджений вигляд", – сміється власниця домашніх тварин.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі соціальних мереж прийшли в захват від знімків Луї в Instagram. "Напевно, в його під'їзді шумлять невгамовні підлітки!", "Фото цього котика – найкраща ілюстрація ранку понеділка!", "Напевно, йому рано вранці на роботу", "Чи улюблений корм знову закінчився", "Може, у нього алергія на тополиний пух?" – жартують в коментарях юзери.

Нагадаємо, права рука Зеленського зізналася, що працювала "агентом Кремля".

Як повідомляв Знай.uа доктор Комаровський розкрив головні "козирі" шарлатанів.

Знай.uа писав, Топ-10 кращих порід кішок для будинку.