Кіт у будинку - на щастя. Адже недарма існує дуже багато позитивних прикмет про милих пухнастиків. Знають це й українські військові, які з радістю приймають у себе муркотиків. Коти відповідають взаємністю хлопцям, створюючи затишок навіть в окопі, тамуючи біль безстрашних чоловіків.

Про це повідомляє Nikopolnews. Деяких бійців, яких ми побачимо тут, на жаль, вже немає на цьому світі. Хтось повернувся додому. Хтось продовжує захищати батьківщину на Донбасі. Всі вони різні - з різних куточків України. А об'єднує їх патріотизм і, звичайно ж, любов до котиків.

Чорненька вуглинка ховається. Такого шпигуна вночі точно ніхто не помітить.

Найправильніший навігатор, з яким не заблукаєш в хитросплетіннях доріг. Ще й погляд пронизливий, щоб відлякувати ворогів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А це точно любов з першого "мур". Як маленький пригрівся на сонечку, знаючи, що завжди буде під захистом мужнього солдата.

А цей хлопець явно хоче на передову. А поки просто чергує, поки хтось ненадовго відлучився. Бойовий кіт.

Ніжна дружба котика і песика не може не стати об'єктом розчулення.

А тут у нас кіт-вчений, який явно нашіптує якісь рядки командиру. А можливо передає мурликаючий привіт рідним військовослужбовця.

Котики на сторожі безпеки України.

І звичайно ж, солодке і довгоочікуване повернення додому.

Кіт-флагонос ознаменовує незламність України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці з хвилюванням спостерігали за тим, як просувається справа по захисту прав тварин, зокрема з забороною на використання їх хутра для виробництва одягу.

Як повідомляв Знай.uа, тюлень жорстко побив туриста восьминогом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали найбільшу тварину планети.