Еротичний гороскоп на 5 червня Овен

Сьогодні ваш партнер загориться спалахом величезної сексуальної сили. Такого ви вже давно не бачили. Не забудьте приділити йому час.

Еротичний гороскоп на 5 червня Телець

Ваші інтимні відносини будуть схожі на феєричне свято. Тільки без зайвих людей. Дивіться, щоб у вас не закрутилася голова.

Еротичний гороскоп на 5 червня Близнюки

Почитайте партнеру якусь романтику, може навіть вірші. Це допоможе розпалити в ньому пристрасть.

Еротичний гороскоп на 5 червня Рак

Під час статевого акту може статися конфуз. Краще не плануйте на сьогодні близькість. А ось романтичні прогулянки будуть як не можна до речі.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Еротичний гороскоп на 5 червня Лев

День не дуже хороший для змін, особливо щодо місць любові і партнера. Обійдіться без «родзинок».

Еротичний гороскоп на 5 червня Діва

Не варто сьогодні відмовлятися від легкого флірту. Ця людина, хоч поки і незнайома, але незабаром стане чудовим коханцем.

Еротичний гороскоп на 5 червня Терези

Ви можете навіть не помітити різних загравань. Єдине, що може врятувати ваш день, так це сильна наполегливість партнера.

Еротичний гороскоп на 5 червня Скорпіон

Втілюйте всі свої еротичні плани вранці, ввечері можете обміркувати, що ж придумати на завтра. Можете спланувати це разом.

Еротичний гороскоп на 5 червня Стрілець

Сьогодні ви опинитесь у досить незручній ситуації. Хтось давно залицяється до вас, і двері він притримує не з ввічливості, а тільки тому, що ви йому цікаві, як сексуальний об'єкт.

Еротичний гороскоп на 5 червня Козеріг

Сьогодні ваш партнер захоче дізнатися, який він ваш ідеальний сексуальний партнер. Може не спитає, але постарається вивідати, це точно.

Еротичний гороскоп на 5 червня Водолій

Сьогодні ваш партнер буде вимагати від вас ласки і ніжності, а не тільки звичних рухів, однак ці теплі почуття йому знадобляться в якихось певних і вельми специфічних дозах.

Еротичний гороскоп на 5 червня Риби

Зверніть пильну увагу на тих, хто вас штовхає і хто стоїть впритул до вас у транспорті. Може, варто трактувати перше – як загравання, а друге – як еротичне притискання?

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.