Мешканка американського штату Флорида Джасмин ТріДевіл (справжнє її ім'я Аліша Хесслер) планує зробити собі пластичну операцію з протезування додаткових грудей.

25-річна дівчина вже знайшла пластичного хірурга, який погодився зробити їй досить ризиковану операцію. Про це повідомляє видання The Sun.

Заради чистоти експерименту Джасмин вже пробувала носити накладні груди, щоб відчути, чи буде їй зручно. Її фотографії справили справжній фурор в мережі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дівчина стверджує, що їй почав подобатися такий тип тіла і що вважає його "дуже привабливим і спокусливим".

"Я отримую набагато більше чоловічої уваги, коли у мене треті груди. Судячи з усього, середньостатистичний чоловік знаходить це інтригуючим", - говорить вона.

А нещодавно Джасмин заявила, що знайшла пластичного хірурга з Майамі, який погодився імплантувати їй додаткові принади, щоб втілити її мрію в реальність. При цьому відомо, що більшість хірургів відмовилися виконувати таку ризиковану операцію.

Джасмин планує зібрати необхідні 50 тисяч доларів на операцію. Вона також повинна буде надати лікарю довідку від психіатра.

Дівчина також описала етапи операції: хірург спочатку вставить в середину грудей спеціальні розтягувачі тканини, а коли шкіра досить розтягнеться, вживить імплант.

Бойфренда наразі у неї немає, але, за словами ТріДевіл, її попередні кавалери не мали нічого проти особливостей її зовнішності. А от родичі американки не схвалюють її ідею.

Нагадаємо, Лорак показала груди фанатам – співачка надто відверто привітала Кіркорова з днем народження

Як повідомляв портал Знай.ua, дівчина з 11 розміром грудей зважилась на ризиковану операцію.

Також Знай.ua писав, нові груди красуні з UFC розбурхали фантазію фанатів