Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість вирішила трепетно привітати з днем народження кращого друга Філіпа Кіркорова, який не раз допомагав їй у кар'єрі. Так, артистка виставила милий спільний кадр, написавши теплі слова, а сам Філіп ніжно назвав Кароліну "молодшою сестричкою" і "улюбленою дівчинкою.

опублікованому На спільному знімку з Кіркоровим Ані Лорак оголила пишні груди в глибокому декольте, що не могли не помітити й шанувальники. В кадрі зірки виглядають щасливими.

Але також, українська ивиконавиця привітала Кіркорова і з новим хітом, який також вийшов нещодавно і носить назву "Сором пропав".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В коментарях шанувальники співачки виражають різні емоції:

"Приклад справжньої дружби в шоу-бізнесі", "Я б теж не відмовилася від такого друга", "Сьогодні instagram перетворився в програму районного телебачення "Поспішаю привітати". Шановні "зірки", так зателефонуйте ви вже йому особисто і заспівайте дифірамби. Нудить від цього міщанства.", "Дістали ви, клоуни", "О, напилася вже", "Можна буль-ласка це чудовисько більше не показувати", " На короля він не тягне.", "От придумали: Король, Діва - це піпець. Самі себе коронували", "Чергова дичина".

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.