Експерти впевнені, що цей демон вже нодноразово потрапляв на очі вчених. Конспірологи кажуть, що з моменту останньої появи "дитинча" Нібіру помітно зросло. Тиждень тому "принц-напівкровка" з Нібіру потрапив в об'єктив камери в Австралії. Сьогодні очевидці зняли кадри в сибірській глушині тайги, на яких чітко видно одне і те саме.

прибульці
прибульці

Як повідомлялося раніше, єдиний, хто здатний чинити опір і врятувати людство від неминучої загибелі - демон Марса, бастард короля планети-вбивці.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак фахівців цікавить, навіщо він "засвітився" знову і завдяки чому зміг так швидко потрапити в глушину Сибіру.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На ці питання відповідає спеціально навчений експерт:

"Оскільки цей отрок вже проявив себе в Австралії, то, швидше за все, зараз він бореться з прибульцями в РФ. Я нагадаю, що після його появи в Австралії різко зменшилася кількість фактів фіксування НЛО в регіоні. Глухі села вдалині від міської суєти – прекрасне місце для вивчення людей і будівництва баз. Демон Марса володіє силою і знанням. Швидше за все, він спеціально потрапив на відео. На жаль, нам не відомо, які технології він використовував для подолання відстані, можливо, навіть таємно перелетів океан в багажі авіалайнера".

Також спільнота вільних дослідників звернула увагу на те, що інопланетна дитина підросла з останнього контакту.

Нагадаємо, гігантський астероїд мчить прямо на Землю.

Раніше Знай.uа повідомляв, астрономи виявили безпечну суперпланету неймовірної краси.

Також Знай.uа писав, український пророк передбачив кінець світу.