У мережі з'явився перший трейлер українського сімейного фантастичного фільму "Фокстер & Макс". Прем'єра стрічки в усіх кінотеатрах країни відбудеться вже 19 вересня цього року.

В основі сюжету - пригоди хлопчика Макса, який виявляє, що намальоване ним графіті собаки оживає у вигляді пса-наноробота з суперможливостями по імені Фокстер. Але тепер за ними обома полює небезпечний злочинець, який не зупиниться ні перед чим, щоб заволодіти нанотехнологією, яка випадково опинилася у школяра.

Режисер фільму - Анатолій Матешко ("Сурмач", "День народження Буржуя").

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Головні ролі Макса і його подруги Соні у фільмі зіграли юні актори з Тернополя Богдан Козій і Віталія Турчин, для яких зйомки стали дебютом в кіно. Роль головного антагоніста грає польський актор Томаш Освичинский.

У відео головний герой фільму пес Фокстер вперше з'являється в 3D-вигляді робота.

Нагадаємо, міні-серіал про трагедію в Україні 1986 року "Чорнобиль" завоював неймовірну любов глядачів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Стівен Кінг висловився про новий серіал "Чорнобиль", присвячений подіям в Україні 1986-го року.

Також портал Знай.uа писав, де і як знімали гучний серіал "Чорнобиль".