Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

"Нове" призначення Кучми розсмішило українців. Сарказм у соцмережах зашкалює

В соцмережах активно обговорюють призначення другого президента Леоніда Кучми представником України в мінському процесі, в Тристоронньої контактній групі. Більшість українців були здивовані побачити це "нове обличчя" в публічному полі української політики. В черговий раз.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

перестати "Авада Кедавра" у відповідь!

Geplaatst door Процишин офіційний op Donderdag 6 juni 2019

Крокодили Гени: Труханів і Кернес стали героями нового мема

Міський голова Одеси Геннадій Труханов і мер Харкова Геннадій Кернес об'єднали свої зусилля, щоб балотуватися у Верховну Раду. Робити вони це за допомогою партії "Довіряй справам". Соцмережі миттєво відреагували на цю новину:

Кернес і Труханов

Geplaatst door Баба і кіт op Dinsdag 4 juni 2019