У Маріуполі пес, якого викрали два роки тому, повернувся до господарів.
Маріупольський притулок "Щасливі тварини" опублікував відео зустрічі загубленого домашнього улюбленця з його сім’єю, пише "Українська правда".
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Алабай Лорд уже тривалий час перебував у притулку, проте забрати його ніхто не зголошувався.
Та працівники "Щасливих тварин" не втрачали надії і продовжували шукати сім’ю для пса. Вони розмістили оголошення у соцмережах. Пост про "безхатька" побачила жінка з Австралії і повідомила про сумну історію пса своїм друзям з України, у яких два роки тому зник такий самий алабай.
Яким же було здивування і радість цих людей, коли вони зайшли на сторінку "Щасливих тварин" і впізнали у безталанному собаці свого загубленого домашнього улюбленця.

Коли зустрілися, Лорд не одразу довірився людям. Але коли жінка кілька разів навала його по імені, він упізнав її і вже не міг стримати щастя.
З’ясувалося, що Лорда викрали просто з двору. Весь цей час власники намагалися його знайти.

Фантастический понедельник! Слезы радости с самого утра! Наш несчастный голубоглазый алабай нашел прежних хозяев! Оказывается, парня выкрали со двора два года назад. Все это время хозяева искали его, размещали фото в группах. И вот оно - чудо. Благодаря вашим репостам собаку увидела подруга семьи, проживающая аж в Австралии!!! Позвонила владельцам и те примчались за своим сокровищем! Теперь у Лордика(да, ещё один Лорд) все будет хорошо! Ну а мы благодарим всех, кто сделал репост, ведь именно благодаря вам спасена собачья жизнь, а в душу хозяев вернулся покой!

Geplaatst door МКП "Щасливі тварини" op Zondag 2 juni 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще