За інформацією астрологів та даними Місячного календаря на червень, найнебезпечнішіми та найнесприятливішими у другій половині першого місяця літа є три дні. Про них варто знати кожному, бо насправді Місяць здатний впливати на долі людей, зокрема й негативно. Якщо ви будете обізнані про негативні дні, то можна буде заздалегідь передбачити неприємності й спробувати уникнути їх, інформує Діалог.UA. з посиланням на ІА «Експрес-Новини».

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

14 червня

Цього літнього дня Місяць буде розташовуватися в сузір'ї Скорпіона, перебуваючи у фазі зростання. Саме ця обставина призведе до того, що п'ятниця 14 червня буде сповнена великими розчаруваннями, нездійсненими мріями і навіть зрадою найближчих людей. Між тим, вже ближче до кінця цього складного дня вдасться розставити пріоритети і визначити, хто є справжній друг, а хто ні.

21 червня

Цього дня Місяць буде розташовуватися в сузір'ї Водолія, перебуваючи у фазі спаду. З огляду на це Місячний календар попереджає, що день 21 червня буде сповнений подіями фатального значення. Багатьом людям здаватиметься, що буквально весь світ налаштований проти них, а на їхньому боці немає жодного із близьких людей. Це спровокує почуття самотності, тому і невдачі сипатимуться, немов із рогу достатку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Експерти кажуть, що 21 червня стане найбільш невдалим днем ​​мало не в усьому році. А це, в свою чергу, спровокує депресію, що супроводжуватиметься панічними настроями. Аби нівелювати таку ситуацію, потрібна буде вся ваша витримка, яка дозволить не піддатися розпачу і тримати себе в руках. В цілому ж, уже до вечора ця смуга невдач закінчиться і почнеться новий світлий період.

27 червня

На думку астрологів і фахівців у галузі впливу Місяця на людину і природу, день 27 червня краще за все провести на самоті. В даному випадку краще відмовитися від спілкування з будь-ким, що зрештою дозволить нормально пережити цей часовий відтинок і не увійти в агресивний стан.

Нагадаємо, які дні найсприятливіші для створення сім'ї: Місячний календар весіль на червень 2019 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що людству загрожує небезпека: біблійний потоп і смертельні хвороби, чотири сценарії знищення.

Також портал "Знай.ua" писав, що вчені заявили, що Нібіру стане новим супутником Землі. Він займе місце Місяця: підготовка зі знищення супутника вже почалась.