Актриса Лена Хіді, яка зіграла одну з головних ролей в культовому серіалі "Гра престолів", зізналася, що після прочитання сценарію заключної частини відчувала себе спустошеною.

Лена Хіді, яка втілила на екранах Серсею, хотіла б "кращої смерті" для своєї героїні. Про це вона розповіла в інтерв'ю The Guardian.



Після прочитання сценарію Хіді була дуже засмученою.

" Я хотіла б кращої смерті для Серсеї. Звичайно, всі якось уявляють свою загибель. У цьому шоу з нею можна було вчинити як завгодно. Тому я була трохи засмучена таким результатом. Але я розумію, що догодити всім неможливо", - сказала актриса.

Нагадаємо, що Серсея Ланністер загинула в п'ятій серії фінального сезону під купою каменів в підвалі Червоного замку разом з братом Джеймі, якого зіграв Микола Костер-Вальдано.

Нагадаємо, фанати "Гри престолів" обрали найчарівнішого персонажа

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Емілія Кларк розповіла, чим обернувся для неї фінал "Гри Престолів"

Також Знай.ua писав, як Дейенеріс, Санса та Серсея вийшли на перший план