У мережі не вщухають обговорення документального фільму HBO "Останній дозор", в якому розповідається про процес зйомок 8 сезону легендарного серіалу "Гра престолів".

Особливо глядачам запам'ятався один з найбільш живучих героїв саги, який виявився надзвичайно харизматичним - це актор масовки Ендрю МакКлей.

Найуважніші фанати серіалу помітили Ендрю ще до виходу документального фільму, адже він з'являвся у щонайменше чотирьох сезонах і брав участь у всіх важливих битвах. МакКлею дісталася роль рядового солдата армії Старків.

Користувачі нарекли персонажа Довгоборода і зробили його героєм мемів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З "Останнього дозору" вдалося дізнатися, що Ендрю 44 роки. Він народився у Ірландії і в 17 років кинув навчання, щоб стати актором. Правда, його послужний список невеликий - короткометражка "Ірландська історія" і один епізод серіалу "У пустелі смерті".

Він справжній фанат "Гри престолів" і навіть проводить екскурсії тематичним парком у Белфасті.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" кардинально змінила імідж.

Раніше Знай.uа повідомляв, у мережі підрахували, скільки життів погубила "Гра престолів" за 8 сезонів.

Також Знай.uа писав, зірка "Гри престолів" створила дивовижний додаток.