Між виборами в Україні і подіями культового серіалу "Гра престолів" є багато спільного. Таку думку висловили автори політико-філософсько-сатиричного дайджесту від "Телебачення Торонто".

До виборів президента України залишилось два тижні, а до прем'єри нового сезону "Гри престолів" – чотири. Тому нас вже почали балувати не лише тизерами фальсифікацій виборів, а й трейлерами культового серіалу.

Ролик з кадрами нових серій вже подивилися понад 50 млн осіб, і це більше ніж населення України. Перші секунди трейлера зображують людину на виборчій дільниці, яка отримала в руки бюлетень завдовжки більше метра, стверджує ведучий Майкл Щур.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Навіть у "Грі престолів" чесніше змагаються за трон", - констатує ведучий.

Майкл Щур дотепно зазначає, що ніхто з претендентів на залізний трон не вкрав оборонний бюджет та не завозить драконів з Росії.

З іншого боку, "Гра престолів" та українська політика мають багато спільного.

Так, наприклад, передвиборчі обіцянки. Обіцяти вижити в "Грі престолів" це так само реалістично, як зменшення ціни на газ у 4 рази, - іронізує Майкл Щур.

Є ще дещо спільне:

"Купа претендентів на престол, все ближче насувається ворог, але вже боїшся не його, а того, що утне хитра жіночка чи малий блазень", - іронізує Майкл Щур.

Що спільного у "Гри престолів" та президентських виборів?

Україна за три тижні до виборів президента та за 5 тижнів від нового сезону Гри Престолів ⚡️ Тому нас почали бавити не тільки тізерами фальсифікацій, але й трейлерами серіалу!😁 Свіжий трейлер вже подивилось більше 50 мільйонів людей у соціальних мережах. Це більше ніж населення України і трошки менше ніж кількість кандидатів в президенти нашої держави😅 І не повірите, у "Гри престолів" та виборів президента багато спільного...👀

Geplaatst door Телебачення Торонто op Vrijdag 15 maart 2019

Нагадаємо, Майкл Щур висміяв позицію Вакарчука

Як повідомляв портал Знай.ua, Майкл Щур жорстко висміяв зірку "Орла і Решки"

Також Знай.ua писав, Майкл Щур, вважає, що надзвичайно низький рейтинг популярності колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценика може підвищити лише зміна статі.