Комедійний український телеведучий Майкл Щур (справжнє ім'я — Роман Вінтонів) відреагував на заборону в'їзду на територію України відомій російській телеведучій, зірці тревел-шоу "Орел и Решка. Перезагрузка" Анастасії Івлєєвій. Її оголосил персоною нон-грата через візит до анекосваного Криму.

У комедійній програмі "#@)₴?$0 з Майклом Щуром" комік розповів, чому та на скільки Івлєєвій заборонено з'являтись в Україні.

Анастасія Івлєєва

"Тепер Анастасія нарешті знає, що вирок — це три роки, а не 15 сантиметрів!" — пожартувала співведуча Вінтоніва і кореспондент програми Ярослава Кравченко, згадавши про гучне інтерв'ю зірки тревел-шоу Юрію Дудю (проект "вДудь").

"Священна корова, ну коли вони нарешті зрозуміють: не треба лізти в Україні, якщо ви порушили українське законодавство!" — додав Майкл Щур.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Майкл Щур

До слова, під час інтерв'ю з російським ведучим Дудем зірка "Орла і решки", розповідаючи про своє інтимне життя, заявила, що маленький член - це вирок.

[quote author=""]"Взагалі, звичайно, маленький член — це вирок. Я не знаю, пацани, як ви так живете. Це відвертий

Нагадаємо, російську ведучу розвернули на кордоні з Україно. Її не пустять найближчі три роки.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Орла і решки" похвалилась новим образом та яскравим волоссям.

Також Знай.ua писав про те, що шанувальникам тревел-шоу "Орел і Решка" розповіли, хто став новими ведучими.

Дивіться: Майкл Щур про Меган Маркл, Супрун та Івлєєву