Російська телеведуча і блогер Настя Івлеєва не змогла потрапити в Україну. Про це передає Clutch.

У вівторок, 5 лютого, зірка "Орла і решки" збиралася потрапити на територію України. Однак, на паспортному контролі в аеропорту Мінська прикордонники виявили факт її незаконного перетину кордону з Кримом. Це стало привід не пустити відеоблогерку в Україну.

Натя Івлєєва
Натя Івлєєва

Як відомо, у 2017 році Настя відвідувала Крим. Вона потрапила на анексуваний півострів на літаку з території РФ, що є порушенням українського законодавства. Про інцидент повідомлялося на сайті Держприкордонслужби України.

За законом заборона на в'їзд Івлєєвої в Україну триватиме ще три роки. Особам, які незаконно перетнув кордон країни і відправилися в Крим через аеропорт, забороняється в'їзд в нашу країну на п'ять років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Івлєєва поповнила ряди інтернет-представництва Центру досліджень злочинів проти основ національної безпеки України, світу, безпеки громадян, більш відомого під назвою "Миротворець".

Поки що співачка ніяк не коментує заборону на в'їзд. За її словами, у Крим вона їздила відпочивати.

Раніше повідомлялося, що у Росії подали суд на телеведучу Анастасію Івєєву, відому за тревел-шоу "Орел і Решка".

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на прес-секретаря суду.

У повідомленні говориться, що в суд Москви надійшов позов до телеведучої програми "Орел і Решка. Перезавантаження" та до російського журналіста Юрія Дудя. Позивач вимагає стягнути з кожного по 50 мільйонів рублів.

Прес-секретар суду Юлія Котоміна розповіла, що в позові зазначено лише прізвище та ініціали позивача – А. А. Бестаєв. Він вимагає спростувати відомості, поширені в інтерв'ю, яке Івлєєва давала журналісту Дудю ще в серпні 2018 року.

Нагадаємо, Настя Івлєєва перетворилася з ніжною блондинки на вогняну бестію.

Раніше Знай.uа повідомляв, новими ведучими тревел-шоу "Орел і решка" стали Антон Зайцев і Оля Антипова.

Також Знай.ua писав, Коля Серьга поділився подробицями зйомок шоу "Орел і Решка".