Прем'єрний вихід финальної серії заключного сезону "Гри Престолів" відбувся 19 травня і розбив серця багатьох фанатів культового серіалу. Багато шанувальників зізналися, що саме такого результату подій і очікували, але, все ж, побачивши це на екрані, не змогли стримати сліз.

Гра Престолів
Гра Престолів

Актори серіалу не є винятком. Адже кінцівка їх вразила не менше, ніж прихильників. Найбільш вразливою виявилася Емілія Кларк, яка виконала роль Дейнеріс Таргаріен. Дівчина дуже переживала не тільки через свою фінальну долю, але і після того, як дізналася про те, що доведеться стати негативним героєм, повідомляє видання "Телеграф".

Емілія Кларк
Емілія Кларк

В одному з інтерв'ю американському виданню Entertainment Weekly актриса зізналася, що перечитувала сценарій 7 разів, поки повністю не змирилася зі смертю своєї героїні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я ридала. Мені треба було прогулятися. Я вийшла з хати, взяла ключі і телефон, а повернулася з пухирями на стопах. Я гуляла протягом п'яти годин і міркувала про те, як же я з усім цим справлюся", - розповіла Кларк.

Також Емілія дуже переживала за емоції її партнера по фільму Кіта Харінгтона (Джон Сноу).

Джон Сноу
Джон Сноу

Звістка про те,що саме Джон вб'є Дейнеріс сильно засмутила його.

"Він розплакався, коли все дізнався. Добре, що він не став читати сценарій заздалегідь" - згадала Кларк.

Також дівчина зізналася, що дуже переживала за те, як її сприймають фанати і не хотіла бути негативним героєм для них.

итаючи коментарі про неї, мені доводилося нагадувати собі, що люди говорять про Дені, а не про мене".

"Після того, як я дізналася про долю Дейнеріс, я подзвонила мамі і братові і зі сльозами в голосі почала задавати їм дивні питання, тому що не могла розповісти про те, що прочитала в сценарії. Вони все не могли зрозуміти, чому я хочу дізнатися, чи гарна Дейнеріс людина, що про неї думають люди, і чому мене це так турбує", - розповіла Емілія Кларк виданню.

Нагадаємо, Джордж Мартін остаточно заплутав фанатів "Гри престолів".

Як повідомлялося раніше, фінал серіалу "Гра престолів" викликав лютування фанів через кіноляпи.

Також, мати драконів Емілія Кларк прикрасила популярний глянець в прозорому вбранні.